Post by doodmamilcamo on Mar 15, 2022 18:10:46 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Stacky Bird: Fun Egg Dash Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Stacky Bird: Fun Egg Dash Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ häkkimismäng (palju kalliskive) ▞▞▞
▞▞▞ Stacky Bird: Fun Egg Dash Game 2022 version ▞▞▞
Stacky Bird: Seronok Telur Kasual xksy
Reklaamid, palju reklaame
Lahe
see on nii armas, ma olen seitsmeaastane, mu isa kinkis mulle oma vana telefoni, sest ta sai uue ja ma olen juba auguaastat midagi sellist otsinud😆🥰😍😚😊
Nad kustutasid selle mängu, kui olin meistritasemel
Ok see mäng on väga kena mäng väga hea graafikaga ja seda on tõesti lõbus mängida. Aga ma annan lihtsalt värskendusideid. 1. Peaksite lisama rajad ja teil peaks olema võimalik need avada (must, vikerkaar, sinine-lilla gradient jne) 2. See ei ole idee, kuid palun lisage rohkem nahku, ma armastan teie nahku väga ja ma arvan, et me teeksime seda kõik hindavad seda väga, kui saaksite rohkem lisada 3. Lisage mütsid ja saate need lukust lahti teha (silindrid, kaarkübarad, ehitusmütsid, koonuskübarad jne) Ok, tänan lugemise eest
See mäng on nii lõbus Vihje, kui seal lisab, lülitage lihtsalt välja. Wifi
Hei poisid, mul on idee. See võib tunduda hullumeelne, aga kui sa ei paneks KÕIGE järele lisa. KURATU. TASE! Armas Jeesus-laps! Ma saan aru raha teenimise vajadusest, pean mõne dollari teenima... aga pärast iga taset? Kas tõesti?! Võtke näpunäide teistelt arendajatelt, muutke see talutavaks ja tehke seda iga 10–15 taseme järel. See pole ebamõistlik ja sel hetkel saan nautida mängu, mille tegemiseks võtsite aega, ilma et tahaksin telefoni läbi seina visata. Edit: see on sinu vastus? Lol tore PR-meeskond
Super mäng Mulle meeldib see mäng
Ma armastan seda mängu, ma olin nii stressis, kui see pani mind 100% maha rahunema ja ma olin nii rahulik, et olin oma laste Danny ja Colini vastu kenam, kui nad olid stressis ja ma olin nii tore ja andsin neile oma telefoni mängida. see ja selles mängus pole probleeme
Ma armastan seda mängu nii väga, see on nii armas ja sellel on omapärane lugu lv-s. On halbu poisse, kellega peate maha lööma, ja armsaid nahku saate müntidega avada. Ma arvan, et peaksite selle rakenduse hankima, see on üliarmas. Parim mäng üldse. Loodetavasti aitab see teil allalaadimiseks mängu valida :3
Crockpot 101 Grāmatas un uzziņas pwfx
Naljakas ja meelelahutuslik... nii armas lind on, ma nautisin väga... see on lihtsalt ilus ❤️❤️❤️
See on relly broering
Sattusin selle rakenduse peale oma avalehel ja see tõi meelde mälestusi. Näete, et mängisin seda mängu enne, kui see nii populaarne oli, nii et mõtlesin, et võiksin seda proovida. Nii palju on muutunud! Muusika on erinev, nahad on erinevad, isegi väikesed looliinid pärast etappe (või tasemeid, mida neid praegu nimetatakse). Mõned neist värskendustest on paremaks muutunud, kuid mõned ma ei ole nende suur fänn. See on okei mäng, ma lihtsalt igatsen mõnda vana kraami.
See on suurepärane, tasuta, see ei vaja widit ja see on lihtsalt nii lõbus, et ma sain selle eile kätte ja võin mängida tunde ja tunde 👍👍👍👍👍😊😆☺⏰
IM NII OMG sellest uskumatust mängust, see on parim lubage mul selgitada 1. Muusika on uskumatult lahe ja mõnus/pehme 2. ma lihtsalt elan seda 3. nii hea lastele nagu mu vend, ta varastab alati mu telefoni, et sellega mängida, aga kui teile meeldib alustada 2 vooru, saate lisa, ma tahan, et selle mängu omanik parandaks selle ja poisid hindavad seda 5 tärniga
Se mäng on lahe / see mäng on lahe
Mulle meeldib see mäng, sest sellel on vikerkaarekujuline ükssarvik ja kas saate mängu värskendada, lisades mängus rohkem ükssarvikuid ja tänutäheks sädelevat ükssarvikut.
See on lõbus ja võrguühenduseta, nii et miks mitte seda proovida
See on armas mäng, mulle lihtsalt ei meeldi kõik reklaamid
Stacky Bird: Munapeli Ajanviete qzl
Reklaamid iga 10 sekundi järel
Tere, ma armastan seda mängu, kuid paljud reklaamid on tüütu, nii et ma ei tea seda veel, seega andsin sellele 2 tärni
mulle meeldib sisu, see on nii lõbus ja ma armastan loomi, nii et 10/10 mu õde mängib seda, nii et ma proovisin ja see meeldib mulle nüüd!
lalayghhh
See on väga halb mäng, miks sellel on video
Hämmastav!! mängu mina ja mu õde mängime seda ja mu sõbrad näevad, mis see mäng on, nii et ta laadib selle alla ja ta vaatab, kas sa saaksid seda oma nõole öelda ja kui ma ütlen, et lähen oma sõbrale, mängime telefoni, nii et ma ütlen Play poes kui palju, et mu sõber tuleb mulle tagasi ja ta mäletab mind bat on ikka suurepärane!!mäng. Aitäh
Vaata ei tööta
Ma tõesti nautisin seda, see on suurepärane ajaviide ja hoidis mu aju lukustuses hõivatud. Maksin lõpuks täisversiooni eest, kuna tasuta versioonis oli palju reklaame. Olin tasemel 300 ja olin paar nädalat ilma mängimata ning hüppasin täna tagasi, kuid avastasin, et kõik mu edusammud on kadunud ja olen tagasi tasemel 1. Kõik nahad, mille olin lahti lukustanud, on samuti kadunud ja reklaamid on tagasi. Väga pettunud, kuna maksin mängu eest.
Tore, ainult seal on väike viga, seal on nii palju reklaame
Mäng muutub väga kiiresti igavaks. Ei soovitaks.
Iga 1 sekundi järel hüppab vahelejätmatu reklaam, kui ma puudutan, kas saate selle parandada!?!?
Stacky bird on ülilõbus! Sellel pole peaaegu mingeid lisandeid. Sa peaksid selle kindlasti saama!
See on üsna halb, sest mängus võiks mängida igas vanuses
Fasd
Kena mäng, liiga palju reklaame. Üheski mängus ei tohiks olla rohkem kui 3 reklaami minutis. Redigeeri: reklaamid on praegu mõistlikus tempos ja neid saab nüüd vahele jätta.
Mulle meeldib see mäng, kuid tasuta reklaamide saamine on kallis😁
Ma armastan seda mängu. Kuid ma ei pahanda reklaamide pärast voorusid. See mäng on tõesti lõbus ja ma pole vigade või tõrgetega kokku puutunud.
Palun värskendage mängu 🙏🙏🙏🙏🙏🙏
Stacky Bird: Munapeli Ajanviete qzl
See on hea, kuid kopeerisite ruudukujulise linnu
Väga lõbus, mulle see lugu meeldis. Ma arvan, et see on kuidagi imelik, et lendaval sea tasemel tuleb väga kiiresti koputada, aga peale selle. See on päris hea, ma soovitan selle hankida ^_^
See on suurepärane, kuid natuke liiga palju reklaame, kui saaksite neid vähendada, oleks suurepärane
Hea mäng, kuid võib olla parem
Päris tavaline kanamäng 5/5 on siiski tore mäng
Igav
Ma ei saa seda mängida bth
See on nii lõbus ja sellel pole nii palju lisandeid. Ja sellel on nii palju erinevusi naha ja tasemega, et ma olen tasemel 51. Sellel mängul ei pea olema Internetti, kui teil on pikk sõit, saate seda mängu mängida. Kui teil seda mängu pole, hankige see mäng, sest see on nii lõbus, ma annaksin sellele mängule 100/100000000 😍😍😍😍😍😍😍😍😍. Ja võin seda mängida tundide kaupa, kui ma mängisin 2 tundi ja 15 minutit, aga ma pean mängima. Ja väljakutseid on. Ja nahad on nii armsad 😍😍😍😍😍.
Palun eemaldage reklaamid😢😢 Ma ei saa isegi 1. taset 1. taset läbida!!!!😢😢😢😢