Post by doodmamilcamo on Mar 15, 2022 17:54:51 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Английски истории: Readable ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Английски истории: Readable IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ мами за повече издръжливост ▞▞▞
▞▞▞ Английски истории: Readable 2022 version ▞▞▞
Това е едно от най-добрите приложения за тези, които започват да подобряват четенето си. Може би просто бих искал да ви накарам да добавите английски още нива.
Невероятно приложение. Много е полезно да четете новини всеки ден. Препоръчва се за всички, които учат английски
добър за използване, но малко възможности за избор на книги
Използвам го за моите уроци по английски език. Толкова е добре за тях да бъдат изложени на по-разговорен английски и да харесват възможността да виждат превод. Още нещо. Бих могъл да рестартирам историята отначало
Muy buena
Отлично приложение
Learn Russian Phrases تعلیمی xnta
Много добро приложение .. но трябва да добавите арабски език..
👏Почти всичко е страхотно. 🙋🏻♂️ Ще имам само една молба. Можете ли да увеличите дневния си лимит за изучаване на думи?🙏 Благодаря за това прекрасно приложение.🎉 РЕДАКТИРАНЕ: Благодарим ви, че се върнахте. Имам молба. Би било хубаво да видя списък с всички научени думи.
Определено е полезен и интересен. Харесва ми!
Най-доброто приложение
Много добре, само моля добавете още разкази и за високо ниво. Супер сте, благодаря.
Харесвам приложението.
Моля, добавете още новини B1 и B2 ниво
Толкова е красиво 😍
Супер приложение!!!
Уау, бях изненадан от това, страхотно е, благодаря
Невероятно приложение
Отлично и безплатно приложение, с което можете лесно да научите нови думи от истории и новини.
Добре е да подобря уменията си за изучаване на английски език
Супер приложение за начинаещи, начинаещи и тези, които са научили, но не могат да кажат никакви думи, освен Здравей и Сбогом...
танкове. Перфектно. Но защо не мога да споделя приложението с приятелите си?
Готино
Няколко секунди за четене. Но те си заслужават да бъдат прочетени. Благодаря!
Страхотен инструмент за използване на дейности за четене по забавен и вълнуващ начин!!
التطبيق رائع جدا و لكن ليس فيه ترجمة عربية, ارجوا اضافتها وسأرتها وسأرتووسأكوو
Наистина ми хареса! Помага много с речника, уменията за слушане и четене. Ще разкажа на всички мои ученици за това 🥰
Бихте ли направили историите и на други езици?, би било НАИСТИНА СТРАХОТНО
Интересен и занимателен начин да научиш
Много добра програма, но няма арабски език
Много е лесно да го използвате. научавам много.
толкова хубаво приложение, благодаря ❤️❤️
Много полезно и приятно за възрастен,който желае да учи английски ,забавлявайки се. Впечатлена съм от интересните текстове. Мисля,че ще е полезно за деца ,млади и възрастни като мъже.Огромно благодаря.
Обичам това приложение. Трябва да изтеглите това приложение. Напълно перфектно.
Read English Stories: Readable Onderwijs wac
Удивително, че подобрява уменията ми за слушане и четене и научих много думи
много полезно
Според мен това приложение е наистина невероятно, защото е много практично и новините са фантастични.... Наистина ми помага с моето четене, писане, произношение на английски, а също така научавам повече нов речник и фрази. Наистина е фантастично приложение за по-добро изучаване на английски език.
Прекрасно!!!Страхотно приложение
Без реклами, без абонаменти. Страхотно приложение благодаря.
Перфектно
Никога не съм виждал толкова иновативно приложение за ефективно изучаване на английски език!
Приложение Buena за практически английски език ☺️
Read English Stories: Readable Onderwijs wac
Надценена такса за абонамент в Индия, месечен абонаментен план по-висок от очакваното!!!
Какъв идиот доведеper !!!! Оставете да четете истории за 5 минути и изчакайте 20 минути
Най-доброто приложение, което съм имал... Информацията, която предоставя е невероятна, а езикът също е лесен за разбиране..
Това приложение е много добро за подобряване на нивото на английски чрез интерактивни истории
добре е за ниво А2
Read English Stories: Readable Læring lyfl
Толкова се радвам, че този AAP е наистина полезен в живота ни tnx
Baca bahasa Inggris – Readable Pendidikan zxt
За мен е пълен пакет, понякога, когато не съм в настроение да чета, просто бих слушал и аз.🇵🇭
Това приложение е толкова полезно!!! Получих много ползи от него, но се надявам да добавите арабски език в приложението и също така се надявам да добавите повече нива на английски, защото сега го намирам за много лесно.
Read English Stories: Readable Utbildning gmkz