Post by doodmamilcamo on Mar 15, 2022 17:51:47 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Hero Rush: Adventure RPG ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Hero Rush: Adventure RPG IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheats για πολλά tokens ▞▞▞
▞▞▞ Hero Rush: Adventure RPG 2022 version ▞▞▞
Κακός κλώνος Archero.
Είναι διασκεδαστικό ΑΛΛΑ υπάρχουν μερικά ζητήματα όπως το Vampire its co.Εντελώς άχρηστο θα πρέπει να σας θεραπεύει κάθε χτύπημα, αλλά αντ 'αυτού σας θεραπεύει μόνο για 7 hp ανά σκοτώσει εντελώς άχρηστο επίσης αφού καθαρίσετε ένα δωμάτιο οι παγίδες δεν θα πρέπει να μπορούν να σας βλάψουν διορθώστε αυτά ειδικά το βαμπίρ και θα αλλάξω βαθμολογία.
Μου αρέσει κάπως αυτό το παιχνίδι και θα το απολάμβανα πολύ περισσότερο αν δεν υστερούσε τόσο πολύ. θα σταματήσει εντελώς όσο περιμένω και αναρωτιέμαι αν πρέπει να περιμένω μέχρι να παίξει ξανά. μπορείς να διορθώσεις την υστέρηση; Έχω Android 10 με μνήμη 3 GB αν αυτό είναι κάτι που βοηθάει.
Εντάξει παιχνίδι από όλα. Πολύ αναστατωμένος από τις σκληρές διαφημίσεις. Πέθανε, εντάξει όπως ήταν αναμενόμενο. Παρακολουθήστε μια διαφήμιση, χρησιμοποιήστε premium νόμισμα ή αποκαλέστε την απώλεια. Αποφάσισα να την ονομάσω απώλεια. Μετά μου δίνει μια διαφήμιση και με βάζει ξανά στο μενού. Επιπλέον, βασίζεται στην ενέργεια. 20 ενεργειακό καπάκι. 5 χρησιμοποίησαν κάθε ζωή. Άρα 4 ήττες πληρώνεις για να παίξεις ή να μην παίξεις. Το απεγκαθιστώ.
Δεν είναι ένα χαλαρωτικό παιχνίδι. Αλλά ένα πολλά υποσχόμενο παιχνίδι. Έχει δυνατότητες. Αλλά ακριβώς όπως και το άλλο παιχνίδι archero, το πρόβλημα είναι ότι το βλήμα των εχθρών είναι πολύ δύσκολο να το δεις. Θα πρέπει να το κάνετε ορατό. Απεγκατάσταση των παιχνιδιών μετά από λίγες ώρες.
Το παιχνίδι τρέχει ασταθή...
θα ήταν υπέροχο να αφαιρέσετε διαφημίσεις
Hero Rush: Adventure RPG Екшън fqf
Το παιχνίδι είναι ξεκάθαρα σπασμένο. Τελείωσα το πρώτο επίπεδο και όταν προσπαθώ να ανοίξω το σεντούκι επιβράβευσης, μου λέει "δεν υπάρχει σύνδεση στο internet", αλλά έχω δύο διαφορετικές συνδέσεις wifi και τέλεια λήψη δεδομένων και δεν εντοπίζει καμία από αυτές! Απεγκατάσταση αυτών των σπασμένων σκουπιδιών.
Hero Rush: Adventure RPG Екшън fqf
Οχι. Το μόνο που άλλαξες ήταν η εμφάνιση. Το gameplay είναι ακόμα κακό. Έχετε ακόμα σφάλματα να διορθώσετε. Οι εχθροί έχουν ακόμα πολύ HP και χρειάζονται πολύ χρόνο για να σκοτωθούν. Τα δωμάτια έχουν σχεδιαστεί για να σας κάνουν να αποτυγχάνετε. Χαζό να βάζεις εχθρούς με spread shot ακριβώς στην είσοδο της σκηνής για να μην μπορείς να τους αποφύγεις. Οι εχθροί δεν πρέπει να μπορούν να πυροβολούν μέσα από τοίχους. Οι εχθροί δεν πρέπει να σε πληγώνουν όταν τους συναντάς, αν δεν τους πληγώνεις όταν σε συναντούν. Ο εξοπλισμός είναι περιορισμένος. Η πανοπλία δεν βοηθάει καθόλου.
Διασκεδαστικό παιχνίδι μέχρι στιγμής. Μόνο μερικά lvl σε αυτό
Μόλις άρχισα να παίζω έτσι, αλλά μέχρι στιγμής τόσο καλά. Παίζει ομαλά και οι διαφημίσεις δεν είναι ενοχλητικές. Δεν υπάρχουν πολλά περισσότερα να πω σε αυτό το σημείο. Θα ενημερωθεί αργότερα.
Το βραβείο πηγαίνει σε αυτό το παιχνίδι ως το χειρότερο στο Playstore. Η αναβάθμιση των όπλων δεν έχει καμία διαφορά. Η ζημιά σας παραμένει η ίδια για τους όχλους και τα αφεντικά. Τι νόημα έχει η αναβάθμισή τους; Χαζό χαρακτηριστικό. Το ίδιο πράγμα πανοπλία. Η αναβάθμισή τους δεν κάνει διαφορά στο damahe που λαμβάνετε. Απλός χαζός.
PokeType - Dex Divertissement gas
Ο Ιησούς είναι Κύριος
Per accedere al capitolo successivo bisogna moltiplicare il bottino o x3 con 10 Gemme o x2 con il video... che puntualmente non c'è e quindi ho speso tutte le gemme e sono bloccato.
Hero Rush: Adventure RPG Aksi vmhx
η προηγούμενη κριτική φαίνεται να έχει διαγραφεί. ήρωας έχει μεγάλο κουτί χτυπήματος. εύκολα προσβάσιμο με σώμα σώμα με σώμα επιθέσεις.
Γεια σας προγραμματιστές, αυτό το παιχνίδι είναι καλό. Ελπίζω να μπορείτε να προσθέσετε pvp σε αυτό το παιχνίδι, ώστε ο παίκτης να μπορεί να χρησιμοποιήσει το build και το boss mutiplayer του για περισσότερη δράση.
Τελειώνω όλο το στάδιο, ελπίζω να ενημερώσω νωρίτερα για να βελτιώσω το παιχνίδι και να δείξω τα κατοικίδια και τις δεξιότητές μου, βαρέθηκα γιατί έχω ήδη τελειώσει τα στάδια
Είναι αρκετά διασκεδαστικό. κολλάει μετά από προσθήκες μερικές φορές.
Hero Rush: Adventure RPG Aksi vmhx
Το παιχνίδι καθυστερεί δεν ανοίγει το στήθος όταν ανοίγει το στήθος παίρνει περισσότερες από 24 ώρες και λέει ακόμη και 3 ώρες
διασκεδαστικό παιχνίδι αγαπώ τα γραφικά
Ανυπομονώ για τα νέα επίπεδα
Μην δουλεύετε τα οφέλη της σεζόν... Διορθώστε το!
Πολύχρωμο, χαριτωμένο και διασκεδαστικό απατεώνα
υπέροχο παιχνίδι από σπουδαίους ανθρώπους 😊
Ακόμα τόσα πολλά χαρακτηριστικά από το Lunch Hero. Όπως ηχητικά εφέ, δεξιότητες, όπλα κ.λπ..
ωραίο παιχνίδι
καταπληκτικό, εθιστικό παιχνίδι
Συνεχώς αναδυόμενα παράθυρα "χωρίς σύνδεση στο διαδίκτυο" Έχω τέλεια σύνδεση αλλά όχι πλέον με αυτό το παιχνίδι σκουπιδιών, απεγκατάσταση
f>**:
Γεια σου Τζόναθαν
Ωραία δουλειά στο παιχνίδι παιδιά