Post by doodmamilcamo on Mar 15, 2022 17:48:43 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cell Expansion Wars ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cell Expansion Wars IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ limitsiz resurs üçün fırıldaqlar ▞▞▞
▞▞▞ Cell Expansion Wars 2022 version ▞▞▞
İndi mən bu oyunu sevirəm, səviyyələr üçün 700-ün ortalarındayam, lakin bir neçə dəfə hər hansı yardım videolarının olduqca mürəkkəb olması səbəbindən real pul xərcləməli oldum. Bilirəm ki, siz əlavə sikkələr üçün videolara baxa bilərsiniz, lakin alətlər o qədər bahalı olduqda, hər bir reklam üçün 50 sikkə olsa belə, digər oyunlar kimi hər dəfə 100 sikkə vermək və ya hər səviyyəyə görə sikkələr qazanmaq inanılmaz olardı. və gündə. Daha çətin səviyyələrə çatdıqda və oyunçu həzzini artırdıqda böyük fərq yaradacaq.
Bu olduqca əyləncəlidir, lakin bu qədər reklamla mən hiss edirəm ki, bir kəsilməli olacağam.
Belə böyük bir oyun ola bilər, lakin müəyyən səviyyədə oyun qazanmaq üçün ödənişə çevrilir
Oyun sürətini sürətləndirə bilməzsiniz və bu səviyyəni qazanmaq həqiqətən çox vaxt tələb edir, ümid edirəm bu xüsusiyyəti əlavə edə bilərsiniz
Əla oyun. Əslində heç bir gücə ehtiyac yoxdur. Səviyyə 300-dən sonra turlar təkrarlanır. AI çox asandır, bir az darıxdırıcı olur. Asılılıq yaradan, lakin asan olduğu üçün silindi. Gələcəkdə çox oyunçu seçimləri ola bilər
جنگ گسترش سلول استراتژی rjta
Çox asılılıq, əyləncəli və stratejidir. 5 ulduz olardı, lakin hüceyrələr bir-birinə çox yaxın olduqda və bəzən idarəetmə elementləri çətinləşdikdə, məs. 2 sətir üst-üstə düşəndə.
Oyunun yalnız pis tərəfi sonsuz səviyyələrdir, bu yaxşı bir şeydir, lakin bir müddət sonra səviyyələr çox oxşar görünməyə başlayır. Mən bunu yalnız təxminən 300 lv-də yaşadım. Səviyyələr sonsuzdur.
Bütün yaxşı oyundan başqa, bəzi səviyyələri qazanmaq üçün elementlərdən istifadə etməli olduğunuzdan və əşyanız yoxdursa, onlardan keçməyə çalışın, sonra reklamlara baxmağa davam edin.
Gameplay mexanikası möhkəm, sabitdir, lakin daha yüksək səviyyələrdə qazanmaq üçün ciddi şəkildə ödənilir. AI rəqibləri həmişə 3-4 dəfə daha güclü başlayır və sizə qarşı koordinasiya edir, sizi saatlarla reklamlara baxmağa və ya güc artırmaq üçün pul xərcləməyə məcbur edir.
Yaxşı
Çox yaxşı oyundur, tərtibatçıya təşəkkür edirəm
Sonrakı mərhələlərdə öküz nəcisi, düşmənlər güman etdiyim maddələrdən istifadə edir və onların sağlamlıqları 10-a çatmamış hüceyrələrinizi dəyişdirirlər, maddələr pula başa gəlir və müəyyən səviyyələr üçün xüsusi olaraq verilmir, müəyyən səviyyələrdə oyunu birtərəfli qarışıqlığa çevirir və sizi əşyalar üçün pul ödəməyə məcbur edir. . Təkrarlanan, mülayim və eyni zamanda çox dağınıq. Qrafika arzuolunan çox şey buraxır.
Yaxşı oyun olsa da, nə qədər irəli getsəniz, bir o qədər çox pul xərcləməyinizi istəyirlər ki, səviyyələri tamamlamağı qeyri-mümkün etsinlər. Bu, çox sinir bozucu ola bilər
Mən bu oyunu həqiqətən sevmək istəyirəm, amma böyük problem səviyyələrin irəliləməsidir, onlar bərabər deyillər, ya çox asandır, ya da gülməli dərəcədə çətindir. Həmçinin, bu yaxınlarda əlavə edilən yeni oyun rejimi çox əyləncəlidir, əgər əhatə olunmuş xəritənin yarısından çoxunu əldə etsəniz, avtomatik qazanmağınız istisna olmaqla, mən şəxsən buna nifrət edirəm. Mən bu oyunun geniş miqyaslı versiyasını istəyirəm ki, onu başa çatdırmaq üçün daha uzun müddət oynaya bilərəm, bu yeni oyun rejimində qalib gəldiyimi hiss etmirəm.
sejtek terjeszkedés háború Stratégiai játékok wgo
Oyunu Azerbaycanlilar duzeldib?
Yenə əla, lakin qazanmaq üçün bir şey almağınızı tələb edən başqa bir oyun. Oyun pulsuz olanda qalib gəlmək daha çətin olan oyundan razıyam. Bununla belə, qalib olmaq üçün özümə ən yaxşı strategiyanı verdiyim səviyyədə (səviyyə 39) olanda və buna baxmayaraq, kompüter böyük üstünlüklə qalib gəlir, bu, oyunda səhvdir. Onu sevirəm, lakin bir müddət və bu səviyyə qazanmaq üçün fırıldaqlara pul ödəmədən oynana bilənə qədər yenidən oynamayacaq.
Bilmirəm niyə bu cür oyunlar mənə problem yaradır, amma hərəkətlərimin çoxu aktivləşməyəcək və buna görə də səviyyəni itirirəm. Bundan başqa yaxşı oyundur. Güman edirəm ki, mənim cihazım nədənsə oyun tərzini idarə edə bilmir.
Siz sözün əsl mənasında, OYUNUN YARISINI örtən bu oyuna reklam etmisiniz ki, OYUNU OYNAMAYIN. Doğrudanmı? Mən bunu indicə əldə etdim və LVL 3-dəyəm və davam edə bilmirəm, çünki siz ekranın geniş sahəsini əhatə edən reklamlar yerləşdirirsiniz. Mən nagetive ulduz rəy verə bilər arzulayıram
Qazanmaq üçün pul xərcləməyinizi tələb edən səviyyələr istisna olmaqla, ona 5 ulduz vermək niyyətində idim....Hansı ki, siz REAL pulla ala bilərsiniz... Beləliklə, bu dəyişənə qədər mənim reytinqim bir ömür boyu davam edəcək
Telefonunuzu təyyarə rejiminə qoyursanız, heç bir reklamınız yoxdur ki, bu da xoşdur, lakin bir müddət sonra onlar səviyyələri təkrarlayır və kompüter sizi qazanmaq üçün ödəməli olduğunuz əşyalardan istifadə etməyə məcbur etmək üçün fırıldaq edir. Bir az əyləndi, amma həqiqətən narahat olmayın Redaktə edin: dizayn qrupunun kopyala/yapışdır cavabını gördükdən sonra rəyimi buna uyğun dəyişdim. Heç oyunla da narahat olmayın.
Alə bir oyundur
Guerras celular de expansão Estratégia jlup
Oyun fırıldaqları. Əlillər dostu deyil. Qazanmaq üçün ödəyin. Bəzi səviyyələr qazanmaq üçün pul ödəməyi və ya bölünmüş ikinci reflekslərə ehtiyac duymaq üçün nəzərdə tutulmuşdur.
yeri var 👉👌
Əla oyun! Amma çoxlu reklam... Olduqca bezdirici! Oynayan zaman internetə qoşulursansa, bu yaxşı deyil.
Mən oyundan çox həzz aldım, lakin onun daha yüksək səviyyələrindən əsəbiləşdim və bir neçə səviyyəni necə keçmək barədə bələdçi axtarmağa müraciət etdim. Sizə kömək edəcək bir çox gücləndiricilər olsa da, bunlar mənim istifadə etmək istəmədiyim şeylərdir.
Əlaaa
Qazanmaq üçün tipik ödəniş. Bir müddət sonra səviyyələr həqiqətən çətinləşir və sizi gücləndiricilər üçün ödəməyə məcbur edir.
Səviyyə 10-a qədər əladır. Sonra reklamları boğazınızdan aşağı salmağa başlayır. Reklam maşını. Bu cür inkişafı təşviq etməyin. Tərtibatçıdan bu copypaste cavabını aldıqdan sonra sizə qətiliklə deyə bilərəm ki, bu tip insanlarla işləməyin. Onları yalnız reklam gəlirləri maraqlandırır.
מלחמות הרחבת התאים אסטרטגיה sulz
Oyun bir müddət xoşdur, lakin 100 səviyyənin çoxu hiss edir ki, süni intellekt daha yaxşı mövqeyə malikdir və bir qədər zəif oynayır... Və ya daha çox müəyyən bir iş görməyə hazırdır və siz bunu biləndən sonra sadəcə faydalanırsınız. Hiss etməkdən fərqli olaraq, oyun taktiki cəhətdən daha dərinləşdi.
Təxminən 400/500 lvl-ə qədər əyləncəlidir, o vaxta qədər hər bir səviyyə qazanmaq üçün fırıldaqçıya ehtiyac duyur. Və fırıldaqçılar olmadan məğlubedilməz olan ardıcıl 6 səviyyəli bəzi dəli zolaqları tuta bilərsiniz. Bundan sonra həqiqətən darıxdırıcı olur.
Dərslik yavaş-yavaş əzabvericidir və təəssüflənirəm, lakin bu, mənə bunu necə edəcəyimi açıq şəkildə göstərmədən heç vaxt başa düşə bilməyəcəyimi hiss etdirir... Mənim üçün yemək çeynəmək kimi bir şeydir.
Vaxt keçirmək üçün əla oyun, çətin, çoxlu səviyyələr. Oynamağı dayandırmaq olmaz
Konsept Tentacle Wars-dan oğurlanıb. Yenə də bir nöqtəyə qədər yaxşı bir konsepsiya. Tezliklə siz bacarıq əsasında qazana bilməyəcəyiniz səviyyələrə çatacaqsınız. Qazanmaq üçün güc-uplardan istifadə etməlisiniz, mən bunu qeyri-səmimi hesab etdim.
267-ci səviyyəyə qalxdıqca çox yaxşı və asılılıq yaradan strategiya tipli oyun, bəzən həqiqətən çətin və stresli olur, amma mən sakitləşib növbəti gün yenidən cəhd edirəm.
Oyun çox yavaş və darıxdırıcıdır. Ulduzlar kimi oyun qrafikasının hissələrini də bəyənmirəm. Onlar özlərini ucuz və tələsik hiss edirlər və oyuna pul qazanma hissi verirlər. Mən də reklam bannerini çox bəyənmirəm. Oyun daha sürətli templi olsaydı və ya oyunda olanlardan daha çox sürətləndirən sürətli irəli düyməsi olsaydı, daha yaxşı olardı.
chiến tranh mở rộng tế bào Chiến thuật red
Reklamlar oyunu əhatə edir. Bu tip oyunları sevirəm. Və bu yaxşı versiyalar ola bilər....lakin reklamlar oynayarkən ekranın yarısını əhatə edir. Oyun daxilində, səviyyələr arasında, yuxarıda və ya altındakı reklamlarla gözəldir....amma etməyə çalışdığınız şeyi əhatə edə bilməz. Mənasız.
Bs, bir anda 20-yə 100 kontur ilə başladıqları heç bir şeyi edə bilməzsiniz. Bu, qazanmaq üçün bütün ödənişdir. Bəli, görürəm ki, siz hər səviyyəni məğlub etmək olar deyirsiniz və əminəm ki, sizin bu sahədə mükəmməlsiniz, lakin əksəriyyəti deyil. Mən burada heç nə xərcləməyəcəyəm. Qazanmaq üçün ödəyin dediyim kimi avtomatik cavab reytinqi 1 qalacaq. Əgər oyununuzla fəxr etsəniz, oyun oynamağa təsir edən hər hansı bir şey üçün pul ödəmək də real cavab olardı. Əsl qürur və oyununuza inam, həqiqətən, ianələr üzərində olardı.
Bu oyunu çox bəyənirəm, sənət əladır. Məndə olan yeganə problem odur ki, yavaşdır, düşmən hüceyrəsini ələ keçirmək çox vaxt aparır.
Mən bu oyunu çox sevirəm, ona öyrəşdikdən sonra hər gün oynamağa başladım. Mən sadəcə interfeys üçün 4 verirəm, zəhmət olmasa ;-; "daha çox oyun" düyməsini təsadüfən basa bilməyəcəyim yerdə hərəkət etdirin və bam... bütün irəliləyişlərim getdi və çətin ki, tanıdığım bir oyun. Yenidən endirib yenidən başlamalı oldum :<
Çox səviyyəli əyləncəli oyun. Bəziləri bir az çətin olsa da, əminliklə deyə bilərəm ki, hər birini heç bir gücləndirici və ya digər əşyalardan istifadə etmədən döymək olar ki, üzümdə təbəssüm yaransın.
Bu oyun böyük potensiala malikdir. Tərtibatçılar oyun UI-ni daha maraqlı və interaktiv etməlidirlər. Mən 356-cı səviyyəyə qədər heç bir səhv görməmişəm. Bu oyunun əsas problemi UI-dir. UI çox darıxdırıcıdır və həmçinin qrafika təkmilləşdirilə bilər.
Traffic Racer Corse qfv
Mən 2244-cü səviyyədəyəm. Təxminən 6 aydır ki, bir qədər asılılığım var. Lakin... reklamlarınız son 3 dəfə oynadığım səviyyənin yarısını əhatə etməyə başlayır.
Bu əla oyundur. Mən onun konsepsiyasını bəyənirəm. Ancaq interfeys bir az köhnəlmişdir və mən sizin və bir çox digər düşmənlərin açıq qum qutusu tipli dünyada döyüşdüyü bir oyun rejimi görmək istərdim. Həm də bəzən oyunun əvvəlində xüsusilə darıxdırıcı ola bilər. Bunlardan başqa hamısı bu əla oyundur.
Çox maraqlı oyun yaxşı vaxt keçir, lakin 500-dən yuxarı səviyyəyə çatdıqca bu, çox sərt olur və beyin zəhlətökən oyun kimi görünür. Belə ki, komanda asan və ya normal rejimi edir. Unutmayın ki, biz əyləncə üçün oyunlar oynayırıq...