|
Post by doodmamilcamo on Mar 15, 2022 17:39:27 GMT
------------------------------------------ ▶▶▶▶ EPHEMERAL -Русские- ANDROID ◀◀◀◀------------------------------------------ ▶▶▶▶ EPHEMERAL -Русские- IOS ◀◀◀◀------------------------------------------ ------------------------------------------ ▞▞▞ joc de hack (multe monede) ▞▞▞------------------------------------------ ▞▞▞ EPHEMERAL -Русские- 2022 version ▞▞▞ ------------------------------------------ ------------------------------------------ Omagad, omagad, OMAGAAAD!!! Mulțumesc mult. Povești bine scrise. Este plăcut să cunoști universul jocului prin diferite povești. La unele personaje sunt întrebări (preocuparea aspectului sau gelozia excesivă), dar în general personajele sunt interesante și plăcute. Mi-ar plăcea mai multe jocuri în acest univers, dar cu alte tipuri de curse. Sunt mulțumit de desenul și desenul fundalului. Place! Jocul este interesant, mi-a plăcut. Doar aici, dezamăgit că un singur episod este gratuit. :din intriga este interesanta, gameplay-ul este si bun, asta doar... pacat doar primul este gratis EPHEMERAL -Русские- Przygodowe nsmjnatsume este cel mai dragut, pacat ca trebuie sa astepti mult pentru povestea biletelor EPHEMERAL -Русские- Przygodowe nsmjDe ce nu o poți seduce pe Erika? E drăguță și ea~ EPHEMERAL -Русские- ጀብዱ tayEPHEMERAL -Русские- ጀብዱ tayCel mai mult mi-au plăcut Nagi și Shiba <3 Roman cool, chiar mi-a plăcut~ Mai multe versiuni în limba rusă vă rog כוח המחץ- מלחמת 1945 ארקייד imwMulțumesc frumos 😌🙏🙏💕, mi-aș dori să fie mai multe astfel de jocuri de la tine(♥ω♥*) WordCortc O citeam înainte, iar acum m-am întors să-mi amintesc. Minunat joc! ca normele, dar cum sa joc mai departe, am citit prima serie, iar restul sunt platite
|
|